Arrangementer

Påske

Påsken på Spiterstulen er en klassiker, og området byr virkelig på seg selv i påsketider.

Vi går en del varianter av de klassiske sommerturene samtidig som vi går helt egne påskeklassikere, som turene rundt Galdhøpiggen eller rundt Styggehøe.
Samtidig som påskefjellet gir andre muligheter for turer enn hva sommeren angår er det og streke tradisjoner for underholdning og kveldsarrangement på Spiterstulen i påska.
Vi vil hver kveld stemme våre gitarer og holde "etterski" i kafeteriaen. Det vil da bli muligheter for å kjøle seg ned med forfriskelser fra Spiterstulens kafteria samt og stemme i til vår allsang.

Galdhøpiggen Randoneé

Siden oppstarten i 2010 har siste helgen i april vært forbeholdt Randoneé-entusiastene. Fra Torsdag til søndag gås det turer i alle retninger fra Spiterstulen. Vi har mange førere på stedet og et fullstappet turprogram, som skulle dekke de aller fleste behov.

Denne tiden av året er det ofte godvær i fjellet og vi har tradisjon for lange dager i solen og gode snøforhold. At det dessuten er god stemning i solveggen på Rando-bar ute på terrassen etter tur følger som en naturlig avslutning på dagen. Skiopplevelsene og prestasjonene blir gjerne ekstra gode når man får revurdert de en gang eller to og delt de med andre skientusiaster, gjerne over en kald forfriskning.

Tinderodeo

Tinderodeo 2019 blir vår 8. runde med Tinderodeo og vi gleder oss stort!
Vi går i år, som tidligere år for et tettpakket turprogram, med flere valgmuligheter hver dag.

Det vil bli muligheter for mange nye topper i løpet av Tinderodeouka!
 

Påske Jotuneheimen