Påske 2019

Velkommen til fjells i påsken!

Hver dag fra og med palmelørdag til og med 1. påskedag blir det et variert turtilbud fra Spiterstulen. Dette inkluderer toppturer egnet randonnee og telemarksutstyr, klassiske fjellskiturer, bretur til Eventyrisen på Svellnosbreen og skileik med bål og pølser. 

Som i fjor, fortsetter vi med arrangementet påskesus, første helgen i påsken (12.-15. April). Mer informasjon om dette, samt bookingmuligheter finner du på facebookarrangementet som ligger her.
Her gjelder andre prisen enn resten av påsken, og studenter ønskes velkommen via en studentrabatt.

Booking / priser:

Nytt av året er en enklere måte å forhåndsbooke plass til turer, samt muligheten for å bestille "pakker" med turbillletter. Ved å følge lenken under finner du mer info om de forskjellige pakkene, samt priser på turer de forskjellige dagene.

Gå til tilbud/booking! 

Snøfokkpatruljen:

I tillegg til ordinært turprogram vil det bli arrangert "Snøfokkpatruljen" fra Skjertorsdag til 1. Påskedag.

Dette er et tilbud til familier med barn i alderen 8-13 år:

Hver dag kl 9 samles vi i kafeteriaen til litt lek /planlegge dagen/ kikke på kart o.l. Kl  11 tar vi på turtøyet og legger i vei opp en av liene rundt stulen. Vi går på beina opp, og kjører ned igjen på slalomski, snowboard eller aker på rumpa. Målet er ikke å gå langt, men å være ute og ha det gøy noen timer hver dag.

Etter tur holder vi oss igang med bordtennis og denslags i kafeteriaen, eller bygger hopp på fonna mens vi venter på at de andre turene kommer hjem. Mor og far kan være med i klubben eller ta seg en dag på langtur. Vi holder kontroll på gjengen til alle er tilbake.

Ungene må selv håndtere påkledning, utstyr, sekk med ekstra klær, matpakke og drikke. Resten går av seg selv.

Vi gleder oss til å se dere i fjellet i påsken!


 

Turinfo

Det vil bli informasjon om morgendagens turer hver kveld kl. 21, i kjellerstuen på Spiterstulen Turisthytte.

Overnatting

For booking av overnatting ta kontakt med spiterstulen via mail til;

post@spiterstulen.no eller via deres nettsider spiterstulen.no